София: +359 2 492 56 21 Бургас: +359 56 916 915

Novite Imoti
noviteimoti.com

Ние сме на линия!
+359 2 492 56 21
Поискайте обаждане

Други имоти в
София


Елитни имота - София

Студентски Град - София
Продаден
В продажба

Комплексът се състои от две жилищни сгради с подземни  гаражи  разположена в ж.к Студентски град. Сградата е с административен адрес ул. Проф. Д-р Иван Странски и ул. Акад. Стефан Младенов,  районът се отличава с отлична инфраструктура, разнообразен транспорт , наличие на детска градина /16 ОДЗ „Приказен свят”, супермаркети, Национална спортна академия "Васил Левски", Зимен дворец на спорта, Лесотехнически университет и др.

Описание на сградата
Входът на сградите е от към ул. Проф. д-р Иван Странски от там е и достъпа до подземния гараж посредством рампа, където са организирани гаражни клетки за обслужване нуждите на сградата. Двете сгради са Еднакви по етажност, разпределения, застроена и разгънато застроена площ, кота корниз и кота било. Единствената разлика е в огледално позиционираните рампи.
 
Във функционално отношение сградите са предвидени за жилищно строителство с подземни гаражи и нивата са усвоени както следва:
* На сутеренния етаж, кота ˗ 3.60, са разположени общ паркинг с 22 паркоместа осигурена прилежаща зона за маневриран и рампа и помещение за трафопост. Вертикалните комуникации са асансьор и стълбищна клетка, както и рампа обслужваща нивата от ± 0.00 м до ˗ 3.60 м.
* На 1-ви жилищен етаж или кота ± 0.00 м са разположени вход към жилищната част, помещение за охрана, място за велосипеди и детски колички, четири тристайни, два двустайни апартамента и две ателиета, както и стълбищна клетка с асансьор.
* На 2-ри, жилищен етаж или кота +2.80 са разположени четири тристайни, два двустайни апартамента и четири ателиета, както и стълбищна клетка с асансьор.
* На 3-ти, жилищен етаж или кота +5.60 са разположени четири тристайни, два двустайни апартамента и четири ателиета, както и стълбищна клетка с асансьор.
* На 4-ти, жилищен етаж или кота +8.40 са разположени четири тристайни, два двустайни апартамента и четири ателиета, както и стълбищна клетка с асансьор.
* На 5-ти, жилищен етаж или кота +11.20 са разположени четири тристайни, два двустайни апартамента и четири ателиета, както и стълбищна клетка с асансьор.
* На 6-ти, жилищен етаж или кота +14.00 са разположени два тристайни, шест двустайни апартамента, както и стълбищна клетка с асансьор.

Стартиране на строителството:
Стартиране на строителните работи средата на  2015г.
Снабдяване на сградата с разрешение за ползване средата на 2017г.Студентски Град - Галерия Студентски Град - Галерия Студентски Град - Галерия Студентски Град - Галерия

Студентски Град Студентски Град Студентски Град

Задайте въпрос

Цени
Студентски Град Студентски Град Студентски Град
В случай в който имате намерение за покупка на апартамент с кредит, ние ще ви консултираме за най - актуалните оферти на търговските банки, и заедно ще обсъдим и изберем най- доброто  кредитно предложение за вашия ипотечен кредит.

Продажната цена на всеки един от обектите се разсрочва за целия етап на строителството от подписване на предварителен договор /който договор може да се подпише и в съвсем начален етап на строителството/ до получаване на разрешение за ползване на сградата.  Това разсрочване не влияе на цената на избрания апартамент, цената остава непрпоменена от момента на избор до момента на нотариалното прехвърляне собствеността на недвижимият имот от продавача на купувача.

В процес на изграждане

Ипотека

Лизинг

Мебели

Първа линия

Изглед към морето

Ресторант

Плувен басейн

Барбекю

Климатик

Асансьор

Гараж

Паркинг

Охрана

Детска площадка

Студентски Град - ГалерияСтудентски Град - ГалерияСтудентски Град - ГалерияСтудентски Град - ГалерияСтудентски Град - Галерия

Студентски Град
Най-доброто от строителя!


Информация за обектите и организиране на огледи в месеците: Януари, Февруари, Март 2018. Ще се радваме да Ви отговорим по телефона.