София: +359 2 492 56 21 Бургас: +359 56 916 915

Новите имоти
noviteimoti.com

Ние сме на линия!
+359 2 492 56 21
Поискайте обаждане

Други имоти в
Бургас


Елитни имота - Бургас

Перла - Бургас
Продаден
В продажба

"Перла 8" ще е естетическия и функционален завършек от югозапад на затворен комплекса „Перла“ в ж.к Зорница. 
Новият корпус ще се състои от две сгради. 

Височината на сградите ще е променлива, с плавен стъпаловиден силует. В най-високата си част сградата ще има 2 нива сутерен, партер и тринайсет жилищни етажа - общо 14 надземни нива.
 
В четиринайсет етажната сграда можете  да изберете  между студиа, двустайни, тристайни и многостайни апартаменти. От по-високите етажи, ще има възможност да се наслаждава на панорамна гледка към морето, Бургаския залив от изток, а от североизток на Атанасовското езеро.

 С изграждането на „Перла 8“ ще се увеличи вътрешния двор на комплекса. Проектът предвижда да бъдат построени още паркови пространства и нов пленителен плувен басейн на няколко нива. Посредством плитчини, той ще се влива във вече изградения плувен басейн на комплекса. Красив мост ще отвежда местожителите на комплекса от едната до другата му страна. Атрактивни водни елементи ще допълват красивия облик, а малък параклис ще допълни пространствата за релаксация в Затворения комплекс „Перла“. 

„Перла 8“ ще е най-високия клас енергийна ефективност - клас А! Изразходваната енергия за климатизация и отопление ще осигури в пъти по-ниски разходи, в сравнение с другите сгради. Този висок енергиен клас отговаря на световните тенденции за по-екологично потребление на енергийните ресурси и грижата за околната среда. Новата сграда ще бъде свързана към „Топлофикация Бургас“
Изключително подходящо място за семейства, който търсят сигурност, уют и спокойствие за себе си и техните деца.Перла - Галерия Перла - Галерия Перла - Галерия Перла - Галерия

Перла Перла Перла

Задайте въпрос

Цени
Перла Перла Перла
- 20%  на предварителен договор;
- 80 % при получаване на АКТ 16.

В процес на изграждане

Ипотека

Лизинг

Мебели

Първа линия

Изглед към морето

Ресторант

Плувен басейн

Барбекю

Климатик

Асансьор

Гараж

Паркинг

Охрана

Детска площадка

Перла - ГалерияПерла - ГалерияПерла - ГалерияПерла - ГалерияПерла - Галерия

Перла
Най-доброто от строителя!


Информация за обектите и организиране на огледи в месеците: Октомври, Ноември, Декември 2017. Ще се радваме да Ви отговорим по телефона.